Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ EMMA WATSON ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLAMOUR

Στη συνέντευξη που έδωσε η 22χρονη ηθοποιός, Emma Watson, στο περιοδικό Glamour μιλά για τη ζωή της, την καριέρα της και τη νέα της ταινία, ’The Perks of Being a Wallflower’. Για την εμπειρία να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τελείως διαφορετική από αυτή που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο είπε, «Αυτή η ταινία ήταν καθοριστική για μένα γιατί συνειδητοποίησα πόσο πολύ θέλω να είμαι ηθοποιός, κάτι που δεν γνώριζα πλήρως, παρόλο που ο Χάρι Πότερ ήταν μια μοναδική εμπειρία. Προφανώς είμαι νευρική για την αντίδραση του κοινού, αλλά στο τέλος δεν έχει σημασία για μένα. Είναι τόσο κλισέ αυτό που θα πω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός».

Στη συνέντευξη, η Emma εξηγεί την απόφασή της να κρατήσει την πανεπιστημιακή της ζωή έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. «Απλά, δεν ξέρω, αισθάνομαι ότι είναι μια προσωπική μου εμπειρία, είναι η προσωπική μου ζωή που δεν θέλω να τη μοιραστώ με όλους και θα ήμουν τρελή αν δεν είχα μια ζωή έξω από τους ρόλους που παίζω. Το να κάνω κάτι έξω από τη βιομηχανία του θεάματος πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο έχει πραγματικά μεγάλη διαφορά. Είναι σημαντικό για μένα να αισθάνομαι ότι έχω τη δική μου ζωή.»

Για τη προσωπική της ζωή η Emma ομολογεί ότι, «Είναι δύσκολο να έχω προσωπική ζωή, γιατί ο καθένας μπορεί να με φωτογραφήσει με κάποιον και αυτομάτως γίνεται το αγόρι μου.»

Μιλώντας για το στυλ της και τις πετυχημένες εμφανίσεις της η πανέμορφη ηθοποιός παραδέχεται, «Αυτό είναι τόσο ωραίο! Στην πραγματική μου ζωή μου μπορεί να είναι πολύ απλή, αλλά μου αρέσει να ντύνομαι ωραία για το κόκκινο χαλί. Για μένα είναι κάτι δημιουργικό και το διασκεδάζω πολύ.»

Η Emma Watson φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Glamour US.

Comments are closed.